Kokanuga K5- suur kokanuga. Ploomipuu käepide
Kõikideks töödeks köögis
Kokanuga K5 loomiseks on kasutatud äärmiselt efektiivset Jaapani Gyouto kokanoa kuju ning kombineeritud seda K-seeria noa käepideme disainiga. Klassikaline toiduvalmistamise nuga.
Parimad rakendused:
- Lõikelaual kasutamine
- Fileerimine ja kontide väljalõikamine
- Tükeldamine ja hakkimine
- Liha ja kala
- Puuviljad ja juurviljad
Peamised omadused:
- Kokanuga K5 tera: roostevaba teras- kroom-vanaadium-molübdeen sulamist + 0,7% süsinikku
- Kõvadusega 60 HRC (tavalised noad on tugevusega ca HRC 55-57)
- Tera lihvimisaste: blue glazed (Robert Herder teeb kahes lihvimisastmes- lihtsamatel nugadel fine glazed ja kallimatel nugadel blue glazed)
- Sümmeetriline – sobib nii vasaku- kui paremakäelistele
- Käepide: ploomipuust
Tehnilised andmed:
- Tera pikkus 182 mm
- Tera kõrgus 43 mm
- Tera paksus 2,3 mm
- Teritamise nurk 20 °
- Noa kogupikkus koos käepidemega 302 mm
- Kaal: 136 grammi
avaleht algus Kööginoad lauanuga kokanuga leivanuga