Kokanuga Medium K4- keskmise suurusega fileerimise- ja kokanuga. Ploomipuu käepide
Liha ja kala fileerimiseks ja kõikideks töödeks köögis
Väiksemate kokanugade kõrval on K4 pigem suur kokanuga. Keskmise tipuasetusega tera on muuhulgas väga mugav kala fileerimiseks.
Kokanuga K4 kompaktne kuju ja õhuke tera on äärmiselt mugavad liha ja kalade fileerimiseks. Samuti suurepärane nuga juurviljade ja kõvade puuviljade lõikumiseks. Noa tera on kogu ulatuses poleeritud ja teritatud. Mugav kasutada lõikelaual ja siis saab kergesti hakkama ka väga kõvade puuviljadega nagu küdooniad. Soovitame kasutada selle noa jaoks aurutatud kirsipuust lõikelaudu. Klassikaline toiduvalmistamise nuga.
Parimad rakendused:
- Lõikelaual kasutamine
- Fileerimine ja kontide väljalõikamine
- Liha ja kala
- Puuviljad ja juurviljad
Peamised omadused:
- Tera: roostevaba teras- kroom-vanaadium-molübdeen sulamist + 0,7% süsinikku
- Kõvadusega 60 HRC (tavalised noad on tugevusega ca HRC 55-57)
- Tera lihvimisaste: blue glazed (Robert Herder teeb kahes lihvimisastmes- lihtsamatel nugadel fine glazed ja kallimatel nugadel blue glazed)
- Sümmeetriline – sobib nii vasaku- kui paremakäelistele
- Käepide: ploomipuust
Tehnilised andmed:
- Tera pikkus 130 mm
- Tera kõrgus 45 mm
- Tera paksus 2,1 mm
- Teritamise nurk 15 °
- Noa kogupikkus koos käepidemega 255 mm
- Kaal: 111 grammi
avaleht algus Kööginoad lauanuga kokanuga leivanuga