Köögi üldnuga “Koka sulg” ehk sulekujuline nuga ehk sulgkerge nuga
Rakendused: üldkasutuseks köögis. Liha, kala ja juurviljade tükeldamiseks. Liha ja kala fileerimiseks. Sobib hästi nii lõikelaual kui ilma lõikelauata kasutamiseks.
Noa tera kuju on väga mugav. Teraosa on alt üles kumer, mis teeb tema kasutamise lõikelaual eriti mugavaks. Õhuke tera lõikab kergelt läbi liha ja juurviljade ning läbi kõige kõvema suitsuvorsti.
Tera on tehtud erakordselt kõrge kvaliteetsest roostevabast terasest. Teral on traditsionniliselt õhuke Solingeni stiilis teritus ning kogu tera on käsitsi poleeritud.
Windmühle meistrite esmaklassiline meistritöö.
Parimad rakendused:
- Lõikelaual kasutamine
- Lõikumine ja tükeldamine
- Fileerimine
- Puuviljad ja juurviljad
- Liha ja kala
Peamised omadused:
- Tera: roostevaba teras- kroom-vanaadium-molübdeen sulamist
- Kõvadusega 60 HRC (tavalised noad on tugevusega ca HRC 55-57)
- Tera lihvimisaste: blue glazed (Robert Herder teeb kahes lihvimisastmes- lihtsamatel nugadel fine glazed ja kallimatel nugadel blue glazed)
- Keskmise suurusega teraga
- Käepide: pöögipuust
Tehnilised andmed:
- Tera pikkus 130 mm
- Tera kõrgus 18 mm
- Noa kogupikkus koos käepidemega 245 mm
- Kaal 31 g
avaleht algus Kööginoad lauanuga kokanuga leivanuga