Kokanuga K-Chef- eriti suure teraga kokanuga professionaalseks kasutamiseks. Ploomipuu käepide
Kõikideks töödeks köögis
Uus kokanuga “K-Chef” on professionaalne kokanuga suure koormusega töötamiseks. Kokanuga on tehtud 1.4037 terasest, milles on suur osakaal süsinikku ning kroomi. “Solingen Dry-Fine Grinding®” ja “blue-glazed blade” ehk tera teritamise ja poleerimise tehnoloogiad tagavad väga kõrge kvaliteediga ja üliterava tera, mis püsib väga kaua terav.
Kokanoa tera kuju on inspireeritud Jaapani Gyoto noast, mis on jaapani koka lihanuga ja eriti mugav lõikelaual töötamiseks. Teraosa dünaamiline joon jookseb elegantselt kokku puidust käepidemega. Noatera on tehtud sellise nurgaga, et kasutaja käsi ei lähe vastu lõikelauda. Ergonoomiline käepidemeosa istub hästi käes ning kogu noa hea tasakaal teeb pikaajalise kasutamise väga nauditavaks.
Käepidemeid tehakse valikus ploomipuust, pähklipuust või POM plastikust. Võrreldamatult ilus väljanägemine ning mugav kasutamine teeb sellest noast eluaegse lemmiktööriista nii profikokkadele kui köögi entusiastidele.
Parimad rakendused:
- Lõikelaual kasutamine
- Fileerimine ja kontide väljalõikamine
- Tükeldamine ja hakkimine
- Liha ja kala
- Puuviljad ja juurviljad
Peamised omadused:
- Kokanuga K-Chef tera: roostevaba teras- kroom-vanaadium-molübdeen sulamist + 0,7% süsinikku
- Kõvadusega 60 HRC (tavalised noad on tugevusega ca HRC 55-57)
- Tera lihvimisaste: blue glazed (Robert Herder teeb kahes lihvimisastmes- lihtsamatel nugadel fine glazed ja kallimatel nugadel blue glazed)
- Sümmeetriline – sobib nii vasaku- kui paremakäelistele
- Käepide: ploomipuust
Tehnilised andmed:
- Tera pikkus 230 mm
- Tera kõrgus 43 mm
- Tera paksus 2,3 mm
- Teritamise nurk 20 °
- Noa kogupikkus koos käepidemega 375 mm
- Kaal: 136 grammi
avaleht algus Kööginoad lauanuga kokanuga leivanuga