Kööginuga- middlepoint otsaga, kirsipuu käepide 85mm

19.99 

Postitus 1-3 tööpäeva jooksul

Laos

Tootekood: 1783,325,02 Kategooriad: , ,

Kööginuga- üldkasutuseks köögis- juurviljade koorimiseks ja tükeldamiseks. sirge teraga-middlepoint otsaga. Kirsipuu käepide

Üldkasutuseks köögis, koorimiseks, puhastamiseks, lõikamiseks, tükeldamiseks

Robert Herderi koorimisnoad ja tükeldusnoad on maailmas kõige kuulsamad ja tuntumad juurviljanoad. Aurutatud kirsipuust mugava käepidemega. Ainult nende nugadel on kuulus peenteritus ehk noad on õhukese teraga ja väga tugevast terasest. Tera on teritatud kogu pikkuse ulatuses. Selline kombinatsioon tagab optimaalsed lõikeomadused. Ideaalne üldkasutuse kööginuga igapäevaseks kasutuseks. Ideaalne kartulikoorimise nuga.

NB Nn middlepointed tera ehk tipuga keskel tera on väga mugav puuviljade nagu pirnide ja õunte koorimiseks ja südamike eemaldamiseks.

Parimad rakendused:

  • Ilma lõikelauata lõikamine
  • Lõikelaual kasutamine
  • Koorimine ja südamike eemaldamine
  • Liha ja kala
  • Puuviljad ja juurviljad

Peamised omadused:

  • Tera: roostevaba teras- kroom-vanaadium-molübdeen sulamist
  • Kõvadusega 60 HRC (tavalised noad on tugevusega ca HRC 55-57)
  • Tera lihvimisaste: fine glazed (Robert Herder teeb kahes lihvimisastmes- lihtsamatel nugadel fine glazed ja kallimatel nugadel blue glazed)
  • Sümmeetriline – sobib nii vasaku- kui paremakäelistele
  • Käepide: aurutatud kirsipuust

Tehnilised andmed:

  • Tera pikkus 85 mm
  • Tera kõrgus 15 mm
  • Tera paksus 1,1 mm
  • Teritamise nurk 15 °
  • Noa kogupikkus koos käepidemega 187 mm
  • Kaal: 22 grammi

avaleht algus Kööginoad lauanuga kokanuga leivanuga

Lisainfo

Tagasiside:

Mina valisin selle noa ja olen väga rahul. Tegelikult on see lihtsustamine kui ma nii ütlen. Reaalselt oli see päris üllatus sest ilmselt pole mul kunagi ühtegi päris profinuga olnud. Kasutan seda nuga nüüd juba ca kaks nädalat ja eriti meeldib mulle sellega kartuleid koorida ning sibulaid koorida ja lõigata.

Mugav on see, et tera on väga õhuke ja muidugi jube terav ja läheb nii kartulist kui sibulast väga kergelt läbi. Pidin isegi natuke kohanema kuna olin harjunud noale varem üsna tugevalt peale suruma. Nüüd enam nii ei saa teha. Sibulaga on ju see asi, et kui käevahel koorid ja lõigud ilma lõikelauata ehk otse pannile, siis ta on libe. Aga selle noaga on seda mõnus teha. Muud ei oska midagi öelda. Käepide on mugav peos hoida ja ta on kerge nuga. Seda peab tunnistama.

Soovitan soojalt

Kalev, Harjumaalt 15.11.19

Kõik Parimad Pakkumised Ja Uudised Otse Sinu Emailile

Meil saab maksta:

seb-logo
swed-logo
lhv-logo
liisi-logo
visa_mastercard_logo
estojarelmaks-logo
Jälgi meid: