Hakklihamasinad
Need itaalia hakklihamasinad on tehtud eluaegseks kasutamiseks. Sellise vastupidavuse tagavad kvaliteetsed materjalid ning väga hea inseneritöö, mida on testitud ja täiendatud üle 120 aasta.
Kui tänapäeval tehakse tavaliselt hakklihamasinad võimalikult odavatest materjalidest ja kestma piiratud aja. Siis nendes seadmetes kasutatakse roostevaba terast, karastatud terast, alumiiniumi valu ja malmi ning kuluvad osad, ajamid ja lõiketerad on tehtud materjalidest, mis kestavad pikaajalist hooldevaba kasutamist.
Itaalias on säilinud traditsioon, et köögitehnika on kodu uhkus ja see peab kestma mitu põlvkonda kasutajaid. Kehva kodumasinat itaalia kööki ei lasta. See on auasi.
Valikus on erinevad hakklihamasinate mudelid mis sobivad erinevateks rakendusteks. Kompaktsed TC-8 ja TC-12 mudelid on optimaalsed kodukasutuseks.
NB Käsivändaga roostevaba TC-8 on meie TOP 1 kinkimise masin. Suurepärane luksuskingitus nii sünnipäevaks kui jõuludeks.
Jahimeestele soovitame mudeleid TC-12 ja TC 22. Jahiseltsile, kus kasutatakse kamba peale suurtes kogustes liha töötlemiseks sobib suurepäraselt TC-32.
Kohvikule ja koolisööklale võib soovitada kas TC-12 või juba PRO seeria TC-12 ja TC-22 mudeleid. Restoranile ja suurkööki aga sobivad suurepäraselt meie PRO mudelid 12, 22 ja 32, mis on üleni roostevabast terasest karbis ja kogu käigukast on turvaliselt õlivannis.
Edasimüügi huvi korral võtke palun ühendust: rodoaed@gmail.com
Loe täiendavalt: Hakklihamasina valimine, Hakklihamasina kasutamine, Verivorsti kodus tegemine,