Kokanuga K3- fileerimise nuga ja kokanuga. Ploomipuu käepide
Liha ja väikese kala fileerimiseks ja kõikideks töödeks köögis
Kokanuga K3 kompaktne kuju ja õhuke tera on äärmiselt mugavad liha ja väikeste kalade fileerimiseks. Samuti suurepärane nuga juurviljade ja kõvade puuviljade lõikumiseks. Noa tera on kogu ulatuses poleeritud ja teritatud. Mugav kasutada lõikelaual ja siis saab kergesti hakkama ka väga kõvade puuviljadega nagu küdooniad. Soovitame kasutada selle noa jaoks aurutatud kirsipuust lõikelaudu. Klassikaline toiduvalmistamise nuga.
Parimad rakendused:
- Lõikelaual kasutamine
- Fileerimine ja kontide väljalõikamine
- Liha ja kala
- Puuviljad ja juurviljad
Peamised omadused:
- Tera: roostevaba teras- kroom-vanaadium-molübdeen sulamist + 0,7% süsinikku
- Kõvadusega 60 HRC (tavalised noad on tugevusega ca HRC 55-57)
- Tera lihvimisaste: blue glazed (Robert Herder teeb kahes lihvimisastmes- lihtsamatel nugadel fine glazed ja kallimatel nugadel blue glazed)
- Sümmeetriline – sobib nii vasaku- kui paremakäelistele
- Käepide: ploomipuust
Tehnilised andmed:
- Tera pikkus 125 mm
- Tera kõrgus 29 mm
- Tera paksus 1,9 mm
- Teritamise nurk 15 °
- Noa kogupikkus koos käepidemega 242 mm
- Kaal: 68 grammi
avaleht algus Kööginoad lauanuga kokanuga leivanuga