Kokanuga K6- fileerimise nuga. Ploomipuu käepide
Liha ja kala fileerimiseks, liha, kala, juurvilja ja seente ning ürtide lõikamiseks ja tükeldamiseks lõikelaual
Kokanuga ja fileerimisnuga K6 on meie kõige uuem mudel. See on klassikalise kujuga fileerimisnuga. Põhjalikult lihvitud ja terav alusest kuni tera tipuni välja. Suurepärane fileerimisnuga, singi ja muu viilutamiseks ning nagu hea kokanuga ikka saab temaga kenasti lõikuda ka juurvilju, seeni ja peeni maitseaineid.
Selle noa puhul on lisaeeliseks kui tera vastas oleks pehmest puidust lõikelaud, et tera teravus püsiks eriti kaua. Parima tulemuse saavutamiseks soovitame kasutada aurutatud kirsipuust lõikelaudu.
Parimad rakendused:
- Lõikelaual kasutamine
- Fileerimine ja kontide väljalõikamine
- Liha ja kala
Peamised omadused:
- Tera: roostevaba teras- kroom-vanaadium-molübdeen sulamist + 0,7% süsinikku
- Kõvadusega 60 HRC (tavalised noad on tugevusega ca HRC 55-57)
- Tera lihvimisaste: blue glazed (Robert Herder teeb kahes lihvimisastmes- lihtsamatel nugadel fine glazed ja kallimatel nugadel blue glazed)
- Sümmeetriline – sobib nii vasaku- kui paremakäelistele
- Käepide: ploomipuust
Tehnilised andmed:
- Tera pikkus 230 mm
- Tera kõrgus .. mm
- Tera paksus .. mm
- Teritamise nurk .. °
- Noa kogupikkus koos käepidemega 350 mm
- Kaal: 110 grammi
avaleht algus Kööginoad lauanuga kokanuga leivanuga