Kokanuga K2- kompaktne ja kerge kööginuga. Ploomipuu käepide
Sobib kõikidele lõikelaua töödele- juurvilja ja liha tükeldamiseks ja lõikumiseks
Kokanuga K2 on kergelt kaardus ning 110mm pikkuse teraga. Kuna lõikeserv on sarnane palju suuremate kokanugadega aga mõõtmed ja kaal on väiksemad, siis on see väga mugav ja käepärane kööginuga. Kööginuga K2 on nõudlikele olukordadele. Temaga on mugav tükeldada ja lõikuda õhteviisi hästi nii juurvilju kui liha ja kala. Mugav fileerimise nuga. Väga täpse ja sujuva lõikega.
Robert Herderi meistrid ise on öelnud, et see nuga on nende kõige edukam mudel üldse
Tänu oma hästi õnnestunud kujule ja omadustele on ta võitnud nii kuldmedali 2010 kui hõbemedali 2012
Parimad rakendused:
- Lõikelaual kasutamine
- Fileerimine ja kontide väljalõikamine
- Tükeldamine ja hakkimine
- Liha ja kala
- Puuviljad ja juurviljad
Peamised omadused:
- Tera: roostevaba teras- kroom-vanaadium-molübdeen sulamist + 0,7% süsinikku
- Kõvadusega 60 HRC (tavalised noad on tugevusega ca HRC 55-57)
- Tera lihvimisaste: blue glazed (Robert Herder teeb kahes lihvimisastmes- lihtsamatel nugadel fine glazed ja kallimatel nugadel blue glazed)
- Sümmeetriline – sobib nii vasaku- kui paremakäelistele
- Käepide: ploomipuust
Tehnilised andmed:
- Tera pikkus 110 mm
- Tera kõrgus 34 mm
- Tera paksus 1,4 mm
- Teritamise nurk 15 °
- Noa kogupikkus koos käepidemega 225 mm
- Kaal: 56 grammi
avaleht algus Kööginoad lauanuga kokanuga leivanuga