Köögiviljade koorimiseks ja tükeldamiseks. Eriti mugav pehmete puuviljade ja tomati viilutamiseks. Hambulise teraga. Pöögipuust käepide
Täiuslik nuga paksu nahaga köögiviljade nagu tomati ja paprika aga samuti erinevate juustude lõikumiseks. Peeneteralised hambad noa teral on hoolega teritatud sümmeetriliseks ja seejärel poleeritud saavutamaks eriti pehmet lõiget.
Robert Herderi koorimisnoad ja tükeldusnoad on maailmas kõige kuulsamad ja tuntumad juurviljanoad. Aurutatud kirsipuust mugava käepidemega. Ainult nende nugadel on kuulus peenteritus ehk noad on õhukese teraga ja väga tugevast terasest. Tera on teritatud kogu pikkuse ulatuses. Selline kombinatsioon tagab optimaalsed lõikeomadused. Ideaalne üldkasutuse kööginuga igapäevaseks kasutuseks. Ideaalne kartulikoorimise nuga.
Parimad rakendused:
- Lõikelaual kasutamine
- Puuviljad ja juurviljad
Peamised omadused:
- Tera: roostevaba teras- kroom-vanaadium-molübdeen sulamist
- Kõvadusega 60 HRC (tavalised noad on tugevusega ca HRC 55-57)
- Tera lihvimisaste: fine glazed (Robert Herder teeb kahes lihvimisastmes- lihtsamatel nugadel fine glazed ja kallimatel nugadel blue glazed)
- Sümmeetriline – sobib nii vasaku- kui paremakäelistele
- Käepide: pöögipuust
Tehnilised andmed:
- Tera pikkus 110 mm
- Tera kõrgus 15 mm
- Tera paksus 1,3 mm
- Teritamise nurk 25 °
- Noa kogupikkus koos käepidemega 210 mm
- Kaal: 23 grammi