Parim lõikelaud kvaliteetsele noale. Aurutatud kirsipuu, õlitatud.
Kvaliteetsele kööginoale sobib kõige paremini kvaliteetne lõikelaud. Kõik lõikelauad sobivad aga teravale noale parim on pehmest puidust lõikelaud mis ei nürita nuga. Parimaks loetakse kirsipuu- piisavalt tugev aga mitte kõva. Kirsipuu plaadid aurutatakse läbi et võtta maha võimalikud pinged ja seejärel õlitatakse.
Selline lõikelaud töötab lõikamisel noa teraga kaasa, moodustades nagu kaks pinda mille vahel toimub lõikamine.
Robert Herderi noad ja lõikalauad kuuluvad kokku. Põhikujult on nad kandilised aga kaarduvad kergelt servades ja alumine osa moodustab mugava randi kust kinni võtta. Väga mugav kuju ja vorm kasutajale. Tugev aga kaalult kerge ja elegantne. See ei ole mitte ainult ergonoomiline lõikelaud vaid ka delikaatne serveerimisvaagen.
Kõik selle kaubamärgiga lõikelauad on lõigatud ühest tervest kirsipuu plangust, aurutatud ja töödeldud vormi ning õlitatud toiduainetele sobivate õlidega. Kuuma auruga töödeldakse puit, et eemaldada vaigud, parkained ja samuti pinged. Pingevaba puit ei tõmbu kõveraks ega pragune. Kuna lõikelaud on tehtud ühest tervest lauast, tuleb puidumuster eriti ilusti ja katkematult esile.
Peamised omadused:
- Materjal: aurutatud ja õlitatud kirsipuu
- Mõõtmed: 220 x 130 mm, paksus 10mm